Olaf Schoofs, ontwikkelingsmanagement en directie

“Wij richten ons meer op de latente vraag. Op concepten die de vraag juist creëren”.

Als ondernemer achter Rezidenz ben ik inhoudelijk gedreven in het creëren van excellente woonconcepten. In essentie ben ik nieuwsgierig in de wijze waarop de belangstelling van mensen in wonen, hun woonwensen sturen. Zodoende is het mijn ultieme doel om in projecten die marktbehoefte – vaak ook latent – te beantwoorden. In de meeste gevallen ben ik dan ook enthousiast over nichemarkten in het hogere prijssegment, waarbij ik geloof dat het waardevol zijn vóór je klant, nog belangrijker is dan het aanbieden van waarde áán je klant.

Ik haal energie uit de groei van ons team van ervaren en zelfstandige professionals die Rezidenz maken tot wat het is. Ik houd van het klimaat van visie, gedrevenheid, eagerness, het afstand willen nemen van de standaard en wil om te winnen, omdat dat aanstekelijk werkt. Niet alleen voor onze klanten maar ook richting organisaties met wie we samen werken.

Mijn hogere doel: het kunnen bouwen aan een bron voor welbevinden van mensen. In drie woorden samengevat: Building. Well. Being.