RABOBANK

De afgelopen jaren is er veel veranderd ten aanzien van hypotheken en fiscale wetgeving. Wilt u weten of Hof aan het Laar binnen uw financiële mogelijkheden ligt? Rabobank Nuenen helpt u graag bij het beantwoorden van die vraag. U kunt bij hen vrijblijvend een financiële check laten doen.

Rabobank: “Hof aan het Laar heeft duurzaamheid hoog in het vaandel. Daar past een hypotheek van de Rabobank bij, die voldoet aan uw woonwensen. Wij stimuleren energiezuinig en duurzaam wonen. Een nieuwbouwwoning voldoet aan de allernieuwste duurzaamheidsnormen, en dat wordt beloond. U kunt namelijk korting op de hypotheekrente ontvangen, als u een nieuwbouwhuis koopt. Wij adviseren u hier deskundig bij; wist u bijvoorbeeld dat Rabobank maatwerk levert? Natuurlijk kijken we ook naar eventuele fiscale voordelen, of de mogelijkheid om een spaarrekening eigen woning mee te nemen.

Onze financieel adviseurs Dirk Keijzers en Petra van Sleeuwen gaan graag met u in gesprek over uw woonwensen, uw plannen voor de toekomst en de bijbehorende financieringsmogelijkheden. Neem contact met hen op via telefoonnummer (040) 293 60 00. Met het Rabo Hypotheekdossier kunt u alvast online een uitgebreide berekening maken van uw maandelijkse kosten. Ook kunt u er de benodigde documenten uploaden, zodat u minder advieskosten betaalt en de adviseur zich goed kan voorbereiden.”

Dirk Keijzers Rabobank

Dirk Keijzers, financieel adviseur

Petra van Sleeuwen, financieel adviseur

Rabobank Nuenen, Park 34-36