GELIJKVLOERS WONEN

ALLE WONINGEN ZIJN VERKOCHT

U bent wellicht op zoek naar een appartement. Hof aan het Laar brengt het ultieme van twee werelden samen: u kunt er exclusief en gelijkvloers wonen met de ruimte die u gewend bent. Tegelijkertijd heeft u ook nog eens de beschikking over een heerlijke privé achtertuin. Dat is nog eens wat anders dan een balkon! Hier heeft u de ruimte voor een uitgebreide barbeque met vrienden, of een gezellige middag met familie in de tuin. De kleinkinderen kunnen er spelen, u kunt er tuinieren of genieten van uw eigen jaccuzzi : ziet u het al voor u?

Niet alleen de opzet van de buurt, de openbare inrichting en de fraaie architectuur ademen een sfeer van exclusiviteit. Maar ook binnen in uw nieuwe woning kunt u al uw wensen tot uitvoering brengen. Een masterbedroom met badkamer ensuite kan op zowel de begane grond als op de eerste verdieping worden gerealiseerd, eventueel met privé lift. In alle gevallen heeft u ruimte voor een fraaie living en een leefkeuken met kookeiland. Maar de echte kers op de taart is wel de prachtige vide met dakramen aan de achterzijde. Deze zorgt voor een ruimtelijk en speels element, en biedt u enorm veel daglicht. Vanuit de grote glazen pui in de erker heeft u een heerlijk uitzicht op uw achtertuin, waar u ook nog eens een mooie veranda of serre kunt realiseren.

De eerste etage, die u optioneel met privé lift bereikt, biedt een prachtige lichte ruimte, die u via de vide verbindt met de keuken en living. Hierdoor wordt de gebruikelijke overloop getransformeerd naar een ware lounge: een fijne plek in het huis waar u zich kunt terugtrekken met een boek of voor een andere hobby, maar waar u toch in contact staat met de ruimtes beneden. Verder treft u op de eerste verdieping ook nog eens twee extra kamers, en een heerlijk grote bergruimte op de vliering. U voelt hier aan alles: dit is comfortabel, luxe en toekomstgericht wonen.

DE VERSCHILLENDE TYPES

De woningen in Hof aan het Laar zijn beschikbaar in 3 verschillende types, namelijk 4 Hofwoningen, 4 Hoekwoningen en 2 Poortwoningen, gelegen aan de entree van het hof. Alle types hebben dezelfde indeling en bieden dezelfde mogelijkheden voor een slaap- en badkamer op de begane grond óf op de eerste verdieping.

De Poortwoningen hebben echter nog een extra 2e verdieping met ruimte voor twee extra kamers.

Hofwoning 5 is op de verdieping en op de zolder groter vanwege de topgevel.

In Hof aan het Laar maakt u als het ware uw woning op maat. Vanwege de forse afmetingen zijn er veel verschillende varianten mogelijk.

De belangrijkste keuze begint bij de locatie van uw masterbedroom met ensuite badkamer. De begane grond lijkt wellicht voor de hand te liggen en is zeker mogelijk, maar waarom zou u de ruimte boven en beneden niet optimaal benutten? We voorzien namelijk al in de ruimte en bouwkundige voorzieningen ten behoeve van een privé lift. Daarmee kunt u er nu of in de toekomst voor zorgen dat u te allen tijde de eerste verdieping kunt gebruiken. En uw ruimte beneden wordt hiermee nog ruimer, dus wat dacht u van een extra study, lees- of tv kamer? Of u creëert een zeer royale living én een extra grote leefkeuken op de begane grond. Door de vele mogelijkheden maakt u de woning helemaal op maat, naar uw persoonlijke wensen.

HOEKWONING

HOFWONING

POORTWONING