Referentie interieur Heerenhuys

Luxe interieur | Heerenhuys Interieurs

Om ervoor te zorgen dat uw nieuwe villa straks tot in de puntjes is afgewerkt en ingericht, bieden we u een samenwerking aan met Heerenhuys Interieurs in Veghel. Heerenhuys is niet alleen dealer van vele exclusieve merken meubelen, raam- en wandbekleding, maar adviseert u ook bij de indeling, verlichting en het kleur- en materiaalgebruik. Op deze manier wordt het eindresultaat een optimale combinatie van alle elementen die uiteindelijk samen uw interieur bepalen. Tijdens een individueel gesprek bespreekt u samen uw wensen, mogelijkheden en budget. Of het nu alleen gaat om de aankoop van een nieuwe fauteuil of om een integraal advies en de complete inrichting en afwerking; alles is mogelijk.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden, maakt u dan een afspraak voor een vrijblijvend inspiratiegesprek. Corné Christiaans en zijn team zorgen dat de koffie voor u klaar staat!

Ons doel? Met uw wensen een interieur ontwerpen waarin u zichzelf herkent!

Corné Christiaans: ‘’Bij het Heerenhuys wordt u geïnspireerd door een aantal stijlhoeken waarin u een kleine greep ziet uit het assortiment, dat we leveren. We zijn niet voor niets dealer van een groot aantal gerenommeerde merken. Het inspiratiegesprek is voor mij belangrijk: dan horen we wat u mooi vindt, hoe u leeft en welke meubelen u eventueel wil meenemen naar uw nieuwe woning. Op basis van het inspiratiegesprek stellen wij een creatieplan op met bijbehorende kosten.

Na akkoord start de realisatiefase, waarbij we de mogelijkheid bieden om alle ideeën en adviezen uit te werken in een 2- of 3D tekening. U kunt dan zien hoe de meubelen, kleuren en materialen een mooie combinatie vormen. Met als uiteindelijk doel uw nieuwe thuis helemaal áf te maken, maar bovenal om er een interieur te creëren, waarin u zichzelf herkent”.